Shopping Cart

Ajex.BG E-магазин

Айекс ЕООД - директен вносител на генератори за аерозолно пожарогасене директно от производителя!
Айекс ЕООД - онлайн продажби на пълната гама оборудване произвеждано от ЗАО НПГ Гранит Саламандра и ООО НПО Каскад. Фирмата разполага с ремонтна база в гр. София, като осъществява всякакъв вид заваръчни услуги  и услуги в сферата на мелалообработката.
Съвместно с Анкос 66 ЕООД разработваме, проектираме и изграждаме високотехнологични системи за пожарогесене на електровози, подстанции, кораби, архиви, складови бази, сървърни помещения и мн.др.
Аерозолното пожарогасене се прилага и се е доказало като един от най-ефективните и безвредни методи за борба с огнената стихия. Неговото приложение предотвратява нанасянето на щети, като в същото време е безвредно за хората, техниката и околната среда. Аерозолните генератори не се нуждаят от обслужване, а системите нямат необходимост от специализирани помещения за съхранение на бутилки под налягане.
Нашите квалифицирани специалисти са едни от най-добрите  в областта в цяла България, а освен това сме доставчици на оборудването на най-големите компании в бранша за противопожарна защита.
При въпроси не се колебайте да се свържете с нас - тел. 0885-021131
Електронна поща: info@ankos.eu или office@ajex.bg

WEB: www.ankos.eu и www.ajex.bg

Няма добавени продукти в тази категория.

Продължете
Айекс ЕООД BG203358944 - 1592 София, бул. Асен Йорданов № 14 Tel.+359.885.021131; +359.879.021.132 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!