Shopping Cart
АВТОШАМПОАН - AUTOMAT - 23 кг. - автоматично външно миене

АВТОШАМПОАН - AUTOMAT - 23 кг. - автоматично външно миене

Концентрат за автоматично външно миене автомобили. Съдържа антикорозионни добавки. Подходящ както за мека, така и за твърда вода.Начин на употреба:...

  • Производител: AJEX
  • Модел: Г10725/1
  • Наличност: В наличност

Price: 73.00лв. без ДДС: 60.83лв.

Концентрат за автоматично външно миене автомобили.

Съдържа антикорозионни добавки.

Подходящ както за мека, така и за твърда вода.Начин на употреба: директно към дозиращата система на машината;

Продуктът е за професионална употреба. Биоразградим.

Информационен лист за безопасност се предоставя на потребителите.

Да се спазват инструкциите за безопасна употреба и съхранение.

Опаковка: 23 кгИндустриална химия
Състав: Анионактивни,амфотерни и нейоногенни ПАВ, ЕДТА- 4-натриева сол, консервант, оцветител,парфюм:бензилов салицилат ; амилцинамал- предизвикват чувствителност. Начин на употреба:
Технически данни: Външен вид: течност; мирис: специфичен; рН на 1%-ен разтвор – 7,0.
Начин на употреба: *директно към дозиращата система на машината;
Екологичност: Продуктът е съобразен с изискванията на Закона за опазване на околната среда.Използваните ПАВ отговарят на изискванията за биоразградимост за миещи препарати.
Съвети за безопасност: Символи за опасност: няма. Рискови фрази: R41, риск от сериозно увреждане на очите;Мерки за безопасност: Фрази за безопасност: S 26, при контакт с очите – обилно промиване с вода, S 39 да се работи с предпазни средства за очите;S 46 – при поглъщане, да се потърси медицинска помощ.
Други указания: Срок на годност: 24 м. ; Съхранение:В оригинална опаковка при температура от 0 до 30°С; . Да се пази от замръзване; Опаковката се изхвърля само напълно празна на определените за това места. Продуктът е предназначен за професионална употреба. ИЛБ се предоставя при поискване. САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
Опаковка: ПЕ туба 23 кг.

Етикети: Автокозметика

Айекс ЕООД BG203358944 - 1592 София, бул. Асен Йорданов № 14 Tel.+359.885.021131; +359.879.021.132 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!