Shopping Cart
АВТОШАМПОАН - AUTOMAT - автоматично външно миене

АВТОШАМПОАН - AUTOMAT - автоматично външно миене

Концентрат за външно миене - автоматично. Добавя се директно към дозиращата система на машината. Туба 25 кг....

Price: 81.00лв. без ДДС: 67.50лв.

Концентрат за външно миене - автоматично. Добавя се директно към дозиращата система на машината. Туба 25 кг.Индустриална химия
Състав: Анионактивни,амфотерни и нейоногенни ПАВ, ЕДТА- 4-натриева сол, консервант, оцветител,парфюм:бензилов салицилат ; амилцинамал- предизвикват чувствителност. Начин на употреба:
Технически данни: Външен вид: течност; мирис: специфичен; рН на 1%-ен разтвор – 7,0.
Начин на употреба: *директно към дозиращата система на машината;
Екологичност: Продуктът е съобразен с изискванията на Закона за опазване на околната среда.Използваните ПАВ отговарят на изискванията за биоразградимост за миещи препарати.
Съвети за безопасност: Символи за опасност: няма. Рискови фрази: R41, риск от сериозно увреждане на очите;Мерки за безопасност: Фрази за безопасност: S 26, при контакт с очите – обилно промиване с вода, S 39 да се работи с предпазни средства за очите;S 46 – при поглъщане, да се потърси медицинска помощ.
Други указания: Срок на годност: 24 м. ; Съхранение:В оригинална опаковка при температура от 0 до 30°С; . Да се пази от замръзване; Опаковката се изхвърля само напълно празна на определените за това места. Продуктът е предназначен за професионална употреба. ИЛБ се предоставя при поискване. САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
Опаковка: ПЕ бутилка 1 кг.; ПЕ туба 10 кг.ПЕ туба 25 кг.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: Автошампоан, аутомат, Индустриална химия, препарат, безконтактно миене, himia.bg

Ajex LTD - BULGARIA - 1505 Sofia, Cherkovna str. #53 Tel.+359.2.4444.116; +359.885.190.299; +359.889.021.131 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!