Shopping Cart
АНТИБАКТЕРИАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ - без аромат и оцветител

АНТИБАКТЕРИАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ - без аромат и оцветител

Без аромат и оцветител. Съдържа антибактериална съставка - Четвъртични Аамониеви Съединения.Разфасовка: 1 кг. ...

Price: 2.40лв. без ДДС: 2.00лв.

Без аромат и оцветител. Съдържа антибактериална съставка - Четвъртични Аамониеви Съединения.

Разфасовка: 1 кг.


Индустриална химия
Състав: Нейоногенни ПАВ <5%; анионактивни ПАВ 5-15%; амфотерни ПАВ<5% и ЧАС/бензалкониев хлорид/ <1%.
Технически данни: Външен вид: безцветна вискозна течност; рН на 1%-ен воден разтвор: 5,5 – 6,5
Сфери на приложение * За професионална употреба – много икономичен; * Високо съдържание на активни компоненти; * Наличие на съставка, която засилва антисептичните му свойства ; * Приложим в хранително-вкусовата промишленост и в обекти с обществено предназначение;
Начин на употреба: 2 мл. концентрат се втриват в кожата в продължение на 1 минута, след което ръцете се изплакват с вода и се подсушават. След това дезинфекцирайте с ХЕНДИСЕПТ за 30 секунди, без изплакване.
Екологичност: Продуктът е съобразен с изискванията на Закона за опазване на околната среда. Използваните ПАВ отговарят на изискванията за биоразградимост за миещи и почистващи препарати.
Съвети за безопасност: Символи за опасност: няма; Рискови фрази: няма; Фрази за безопасност: Да се пази от достъп на деца. Да се избягва попадане в очите. При попадане в очите незабавно да се изплакнат с вода при отворен клепач в продължение на 15 минути и да се потърси медицинска помощ. В случай на инцидент или неразположение незабавно да се потърси медицинска помощ. Опаковките да се държат плътно затворени.
Други указания: Опаковката се изхвърля само напълно празна . Продуктът е предназначен за професионална употреба. ИЛБ се предоставя при поискване.
Опаковка: ПЕТ бутилка 1 кг.; ПЕ туба / ПЕТ бутилка / 10 кг.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: Индустриална химия, хореха, хвп

Ajex LTD - BULGARIA - 1505 Sofia, Cherkovna str. #53 Tel.+359.2.4444.116; +359.885.190.299; +359.889.021.131 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!